danielchung 發表於 20-3-2019 19:34

陰人禁止 X EdmundChan@FB被ban

Unite 係唔歡迎陰人!

重要既事情要重複三次

做得UNITE會員都知道我地係唔歡迎陰人架啦,既然自己係掂陰既,又點解要入黎UNITE賣野呢?掂得陰野就無資格享用UNITE資源

希望各會員留意,請不要向陰人請牌!!!!!

既然陰人咁鍾意玩下FB,等我代表UNITE公開回應下你既言論

1. 比我地BAN唔係靈異,做得陰人就預左啦
2. 都做陰人啦,仲怕比人歧視?唔怕就同身邊人講自己係陰人囉,睇下人地會唔會彈開
3. 請牌塊牌我地管你唔到,你要死唔比你死?只係你犯賤係UNITE有ACCOUNT又比我地BAN者
4. 佛陀係導人向善架,但佛陀有教你做陰人?仲有,你係陰人唔好偷換概念,將你D陰野搵拉落佛教到!!! 佛陀導人向善係要眾生得解脫,你條陰人搞D咁既野就係助長眾生既貪嗔痴,你好意思搬佛陀出黎?BAN左你就係導人向善,等其他人知道代表貪嗔痴既你係唔好既

hwb1987 發表於 20-3-2019 20:47

好在距只可以收港紙,差d中伏,仲記得百日坤平單野,唉

aver133 發表於 20-3-2019 23:15

多謝分享{:1_484:}

704082284 發表於 20-3-2019 23:24

多谢师兄分享,师兄莫生气

M-CJ 發表於 20-3-2019 23:53

好奇咩叫奶奶圣物

pmxsl 發表於 21-3-2019 08:02

學習中,謝謝分享{:1_484:}

Chiunickyuk 發表於 21-3-2019 10:23

hwb1987 發表於 20-3-2019 20:47
好在距只可以收港紙,差d中伏,仲記得百日坤平單野,唉

邊單,分享下{:1_238:}

ppp2905 發表於 21-3-2019 16:44

{:4_483:}
有些人面向異國 : 習俗上 或 文化上有差異 ,
未太了解牌來歷 , 才誤當 ... 可能 ... 以為正牌 ... ?!

ffkent 發表於 4-4-2019 11:39

ppp2905 發表於 21-3-2019 16:44
有些人面向異國 : 習俗上 或 文化上有差異 ,
未太了解牌來歷 , 才誤當 ... 可能 ... 以為正牌 . ...

人地玩牌資歷內過你啊

oscaryam 發表於 26-6-2019 21:50

看見這牌的法術師的樣子感覺上有點恐怖。。。
頁: [1] 2
查看完整版本: 陰人禁止 X EdmundChan@FB被ban